Aanvragen Aansluiting Op Glasvezelnetwerk?

CRANENDONCK – Wilt u als ondernemer op Airpark of Rondven/Engelsman nog zonder extra kosten een aansluiting op het nieuwe supersnelle glasvezelnetwerk? Deze week is de laatste mogelijkheid om nog deel te nemen.

Spitters netwerken, het bedrijf dat op deze bedrijventerreinen het glasvezelnetwerk van Cranendonck//Net gaat aanleggen, is nu namelijk druk bezig met de laatste voorbereidingen. Alle bedrijven die ingeschreven hebben, zijn “geschouwd”, waarbij gekeken wordt waar de glasvezelkabel precies naar binnen moet komen bij het bedrijf. Ook is het leggen van buizen naar die bedrijven inmiddels gestart. Is het graafwerk eenmaal achter de rug, dan zullen er aparte aanlegkosten berekend moeten gaan worden, omdat Spitters dan speciaal voor één aansluiting terug moet komen.

Wilt u snel nog deelnemen, stuur dan een mailtje naar: info@cranendoncknet.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen en wordt precies berekend wat uw kosten zijn. Het uitgangspunt daarbij is nog steeds: voor hetzelfde geld krijgt u véél meer. Meer informatie vindt op de site van de coöperatie zonder winstoogmerk: www.cranendoncknet.nl