NL doet activiteiten in Cranendonck

Op 11 en 12 maart vindt NL doet plaats, dé landelijke activiteit georganiseerd door het Oranjefonds om mensen bekend te maken met vrijwilligerswerk en organisaties een mogelijkheid te bieden zich te presenterenaan het publiek en klussen opgeknapt te krijgen.
Ook vrijwilligersorganisaties in Cranendonck nemen hieraan deel. Op het moment van schrijven zijn er 12 klussen aangemeld op de speciale website www.nldoet.nl. Heeft u interesse om kennis te maken met vrijwilligerswerk in het algemeen of met een van de deelnemende organisaties in het bijzonder? Of misschien heeft u gewoon zin om een keer de handen uit de mouwen te steken en actief bezig te zijn. Ga dan naar de website www.nldoet.nl, klik op “klus zoeken” en geef uw postcode op. Dan vindt u alle klussen die in Cranendonck plaatsvinden. Zit er niet direct iets tussen? Hou de website dan de komende tijd in de gaten, er volgen wellicht nog meer klussen.
Deelnemen aan NL doet is ook een uitstekende gelegenheid voor vriendengroepen, bedrijven en gezinnen. Vrijwilligersorganisaties die zelf geen klus hebben kunnen ook meedoen bij een collega-organisatie.
Organisaties die in Cranendonck meedoen zijn: De Schakel in Dorplein, Scouting Kizito en en Scouting Frere Jacques, Zorgcentra Land van Horne, Imkervereniging ’t Wilgenroosje, Stg. Jeugdbelangen Dorplein, HSV ’t Tipke, Buurtplatform Dorplein Uniek, St. Jansgilde Soerendonk, RKVV Rood-Wit ’67 en Stg. Jeugdbelangen Budel-Schoot.

Wilt u hier meer informatie over of heeft u andere vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck: 0495-592557 of kijk op www.vrijwilligerswerkcranendonck.nl.