De Derby FC Cranendonck – vv Maarheeze Zonder Doelpunten

De derby tussen Fc Cranendonck en vv Maarheeze is in Soerendonk geëindigd zonder doelpunten. Met slechts een punt blijven beide Cranendonkse teams hierdoor in de gevarenzone voor degradatie.

Pas in de 15e minuut wist Maarheeze een eerste schot richting het doel van FC Cranendonck te produceren. Een hoge bal van Robin van Vuurden vanaf de zijlijn eindigde gevaarlijk op het doel van Tom van Happen. Hierna pakte vv Maarheeze weliswaar het initiatief in de wedstrijd en had met een kopbal van Jordy van Zon in de 31e minuut en een afstandsschot van Nisandro Estanista in de 44e minuut de beste kansen op de voorsprong voor de rust.

Direct na rust was Maarheeze dicht bij het openingsdoelpunt toen een inzet nog maar net van de lijn werd gehaald door FC Cranendonck. De allerbeste kans voor FC Cranendonck zag men in de 71ste minuut. Het was Marijn Mommers die een voorzet van rechts net naast het doel kopte en daarmee een uitgelezen kans om op voorsprobg te komen aan zich voorbij liet gaan.

Vlak voor tijd was er nog enig gevaar voor beide doelen. In de 85e minuut moest keeper Raoul Verhees een keer in actie komen om een doelpoging van Stan van Cranenbroek te blokken. Aan de andere kant wist Rob van Wetten met een prima pass invaller Mike vd Bragt te bereiken die de bal direct onder Cranendonck doelman Tom van Happen door schoof. Helaas eindigde zijn inzet echter op de paal. In de slotseconden van de wedstrijd zette wederom invaller Mike vd Bragt met een fraaie solo spits Robin van Vuurden nog in scoringspositie, maar deze miste de bal volledig.