RKSV Heeze Ruim Langs Helmondia

logo_rksvheeze

Beide teams wilden niet verliezen. En dat kwam duidelijk tot uitdrukking in de eerste helft. De verdedigingen stonden goed en gaven eigenlijk niets weg. De thuisclub was nog het dichts bij de voorsprong, maar de kopbal van Tom Krieckaert uit een hoekschop ging naast. Bij de rust was het 0-0.

Meteen na de thee kwam het spel op de wagen. Rens van den Kerkhof wilde een voorzet wegschieten, maar hij raakte de bal totaal verkeerd en deze verdween onhoudbaar achter zijn eigen doelman: 0-1. Gelukkig kon Heeze al snel de gelijkmaker binnenschieten. Een afvallende bal kwam voor de voeten van Michael Deelen, die hard en hoog binnenschoot: 1-1.

En hoewel de bezoekers aandrongen kwamen een kwartier voor de tijd de tien minuten van Ivo. Eerst wist hij een afgeslagen bal op te pikken en in het lege doel te deponeren (2-1), toen werd hij door Ad Snoeijen diep gestuurd en soleerde hij naar de 3-1 en vervolgens konden beide Heezer spitsen op het doel afgaan, waarbij Tom Derkx niet zelfzuchtig was en de hattrick aan Ivo gunde: 4-1. Het slotakkoord was voor Dennis van den Eijnden. Bij een scrimmage was het Ad Snoeijen die de bal inbracht en Dennis gaf het beslissende tikje: 5-1.

Het verloop was bijna hetzelfde als vorige week. Als we dus alleen het laatste kwartier spelen, ziet het er voor Heeze niet slecht uit in de rest van het seizoen.