GEZOCHT: Barmedewerkers Voor In De Kraaientent

CV Kraaien
HEEZE – Nu alle feestdagen inmiddels achter de rug zijn wordt over enkele weken alweer gestart met de opbouw van de feesttent achter het gemeentehuis. Voor de vele activiteiten, waaronder de Boerenbruiloft, de Heezer ArtiestenAvonden en natuurlijk carnaval, zijn de Kraaienvangers weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor achter de bar.
Elk jaar weer wordt u in onze tent verzorgd door een fanatieke en gezellige groep vrijwilligers die zorgen voor uw hapje en drankje. Deze vrijwilligers werken gedurende het tentseizoen keihard en staan te popelen om binnenkort weer aan de slag te gaan. Om alles als een geoliede machine te laten verlopen kan het huidige team achter de bar nog wat versterking gebruiken!
Dus ben jij 18 jaar of ouder en heb je zin om samen met deze club een geweldige carnavalsperiode te verzorgen? Meld je dan direct aan bij de coördinatoren John Willems of André Kuijten door een mail te sturen naar johnwillems87@gmail.com of andrekuijten@hotmail.com. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.