Inschrijving Zomeravond Volleybal Geopend

Vanaf vrijdagavond 19 mei tot en met 7 juli wordt door Volleybalvereniging Atrotos een recreatief volleybaltoernooi georganiseerd. Iedere vrijdagavond om 18.45 uur beginnen de wedstrijden op de gras- en Beach velden van korfbalvereniging Eymerick aan de ds. Kremerstraat in Heeze.

Ieder team speelt per avond twee wedstrijden en de derde moet gefloten worden. Na gedane inspanning  is het zeker in de zomeravond heerlijk om op het terras na te praten onder het genot van een lekker pilsje of fris. Kinderen kunnen zich ook goed vermaken in het zand of op het veld met een bal.  Op de slotavond van 7 juli zal de finalewedstrijd gespeeld worden en zullen de prijzen worden uitgereikt.

De inschrijving is open voor ieder team (collega’s, vriendenclub, buurt of familie) dat recreatief volleybal wil spelen. De deelname kosten zijn 60 euro voor een grasteam, en 40 euro voor een Beach team, waarbij een grasteam minimaal uit 6 personen bestaat en een beachteam uit 4 personen.

Inschrijven kan tot 15 april via een berichtje naar Boonmanjj@gmail.com of Adri.maas@live.nl

Informatie kan verkregen worden via deze email adressen, of neem een kijkje op Facebook pagina “Zomeravond Volleybal Heeze

Zomeravond Volleybal