RKSV Heeze Verliest Ruim In Velden

logo_rksvheeze

Na het gebruikelijke aftasten kregen de bezoekers een licht veldoverwicht. Dat leidde al na een kleine twintig minuten in een voorsprong. Een voorzet van Ad Snoeijen belandde bij Koen van Lierop, die niet aarzelde en de 1-0 binnenschoot. Nog geen tien minuten konden ze van de voorsprong genieten. Want een lange bal van IVO werd door Ralf van Essen ongelukkig tegen zijn eigen arm aangeschoten en de strafschop werd makkelijk gegeven. Onhoudbaar voor de doelman werd deze door Joep Sijbers hard en zuiver verzilverd: 1-1.

Vier minuten later werd de Veldense spits met een dieptepass vrij voor de doelman gezet en hij benutte de geboden kans. Hoewel de Heezer grensrechter vlagde voor buitenspel keurde de scheidsrechter het doelpunt toch goed: 2-1. Een domper, die behoorlijk doorwerkte. Heeze probeerde de achterstand goed te maken en trok ten aanval. IVO profiteerde van de ruimte en de spits werd net over de middellijn aangespeeld. Iedereen appelleerde voor buitenspel, maar het mocht door. Hij omspeelde de uitkomende doelman en scoorde de 3-1. En of het nog niet genoeg was werd net voor rust uit een hoekschop de 4-1 binnen gekopt.

Dit kon Heeze in de tweede helft niet meer goed maken. Niets lukte meer en voor IVO hoefde het niet meer zo nodig. En zo sukkelde de wedstrijd naar het einde en bleef de ruststand gehandhaafd. Uithuilen en opnieuw beginnen. Er moeten nog wat punten gesprokkeld worden om definitief veilig te zijn voor handhaving. Volgende week maar beginnen daarmee.