Arnoud van den Bossche in de Smeltkroes

Het theaterseizoenseizoen van De Smeltkroes in Maarheeze wordt geopend door de Vlaming Arnout van den Bossche. Zijn vorige voorstelling “De Relatiefluisteraar” speelde hij ruim 200 keer met veel succes. Nu dus “Burn-out voor beginners”. Als u denkt dat u het slecht getroffen hebt op het werk, kom dan zeker kijken ! De Vlaamse cabaretier keert terug naar de tijd dat hij als ingenieur werkte in het bedrijfsleven, voor zijn nieuwe show haalde Arnout daaruit zijn inspiratie. De voorstelling gaat over de absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van managers. Hij zag om hem heen hoe werknemers in burn-outs belandden. Met zijn zeer herkenbare grafieken en schema’s staat hij stil bij situaties op het werk die voor hem ook dagelijkse kost waren. Verder geeft hij geniale tips om te doen alsof u de perfecte werknemer bent. Deze voorstelling is het beste medicijn tegen een burn-out!
Ook voor iedereen die het wel goed getroffen heeft op het werk, niet (meer) werkt of nog studeert is deze voorstelling zeker aan te bevelen, je neemt er altijd iets van mee !
Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, alleen op de dag van de voorstelling kan telefonisch gereserveerd worden via 0495-593219.