Op 20 november 2018 vindt de ontvangst en installatie plaats van de heer Roland van Kessel als burgemeester van Cranendonck. De gemeenteraad en het college ontvangen ’s middags de heer Roland van Kessel in de gemeente Cranendonck. Hij zal daarna samen met de raad en het college een kort bezoek brengen aan alle dorpen. Op het plein voor het gemeentehuis staan om 19.30 uur de Cranendonckse gildes, schutterijen en harmonieën klaar. Om 20.00 uur begint de bijzondere raadsvergadering waarin de heer van Kessel officieel zal worden beëdigd en geïnstalleerd. Deze vergadering is via www.cranendonck.nl/webcast live te volgen. Na afloop is iedereen welkom om tijdens de receptie kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Op 11 januari 2019 krijgen alle Cranendonckse verenigingen en organisaties tijdens de nieuwjaarsreceptie de gelegenheid zich te presenteren aan de nieuwe burgemeester.