Coulissen brengt blijspel in ’t Klooster

Binnenkort komt toneelgroep Coulissen uit Waalre met hun 22e productie op de planken. Het is een komisch blijspel. Broer Piet en zuster Ank mogen na de brand van hun huis tijdelijk inwonen bij hun gescheidenzuster Klara. Maar dat leidt tot verwikkelingen. Als de verzekering gaat uitbetalen veranderen de verhoudingen binnen de familie helemaal.
De uitvoeringen in ’t Klooster in Waalre zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart en vrijdag 4 en zaterdag 5 april. Kaartverkoop aan de kassa.
Toneelvereniging Coulissen werkt aan een nieuwe productie voor 2015. Hiervoor zijn we op zoek naar vrouwelijke en mannelijke medespelers. Toneelervaring is niet per se nodig. Neem hierover vrijblijvend contact op met Gerard Bergs, telefoon 06-50228145 of via de website www.coulissenwaalre.nl