Sterkselse kunstroute ‘bewaakt’ de historie van Kloostervelden

Met de installatie van het object ‘De Vogelkijkhut’ van kunstenaar Frank Halmans is de kunstroute ‘Prikkels en Tintelingen’ in de Sterkselse wijk Kloostervelden voorlopig compleet, aldus het Eindhovens Dagblad. De bijna twee kilometer lange kunstroute ‘Prikkels en Tintelingen’ op het voormalige terrein van Providentia kon al ruim een half jaar worden bezichtigd. Het voorlopig laatste kunstwerk ‘De Vogelkijkhut’ biedt een weids uitzicht over de omliggende velden bij de wijk Kloostervelden in Sterksel, waar naast de cliënten van Kempenhaeghe ook ‘nieuwe’ bewoners wonen. De kunstroute is een van de eerste concrete projecten, die aanhaken bij de slogan ‘Ruimte voor Meesterwerken’, het nieuwe marketingconcept van de gemeente Heeze-Leende en Recreatief Heeze-Leende (RHL).