Maatjes gezocht in Cranendonck

Het Maatjesproject Cranendonck is op zoek naar mensen die tijdelijk een steuntje in de rug willen zijn voor iemand die die
steun goed kunnen gebruiken.

Binnen het Maatjesproject Cranendonck (onderdeelvan Paladijn, organisatie voor welzijn) worden vrijwilligers en deelnemers voor maximaal een jaar aan elkaar gekoppeld. Deelnemers hebben een bepaalde vraag waarbij ze ondersteuning zoeken. Dat kan gaan om ondersteuning bij de
Er wordt vrijwilligers een uitdagende functie geboden waarbij ze hun eigen tijd kunnen indelen en hun eigen kwaliteiten kunnen inzetten. Verder zijn vrijwilligers verzekerd en krijgen ze een reiskostenvergoeding. Vrijwilligers worden begeleid en ze hebben inspraak in de organisatie.
Er wordt van vrijwilligers gevraagd dat ze 1 dagdeel in de week beschikbaar zijn, beschikken over communicatieve vaardigheden en willen graag in contact komen met een ander.
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Carrie van Hoef via 0495-592557 of carrievanhoef@home.nl.