Behandelcentrum Valkenhof start trainingsprogramma voor chronisch zieken en hun partner/mantelzorgers

Behandelcentrum Valkenhof start vanaf 31 oktober een programma voor chronisch zieken en hun partner/mantelzorgers. Het doel is leren omgaan met de psychologische en sociale problemen, waar vrijwel iedere (chronisch) zieke en zijn omgeving mee te maken krijgt. De focus ligt op mogelijkheden, op acceptatie en op het bevorderen van de autonomie en zelfredzaamheid. Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten van anderhalf uur. De kosten bedragen 25 euro per persoon. Daarnaast dient u een werkboek à 29 euro aan te schaffen. Aanmelden kan tot 25 oktober via 040-8003115 of info@behandelcentrumvalkenhof.nl Meer informatie vindt u op www.behandelcentrumvalkenhof.nl

Behandelcentrum Valkenhof logo