Clubkampioenen gd bij TC Leende

Voorafgaand aan de voorjaarscompetitie worden bij TC Leende traditiegetrouw de jaarlijkse clubkampioenschappen gemengd dubbel gespeeld.
Bij de senioren was er zelfs een record aantal deelnemers, 36 koppels.
Doorde junioren en de senioren werden in een week 84 wedstrijden gespeeld die op 30 maart leidden tot finales in 4 categorieën bij de senioren en tot 3 laatste poulewedstrijden bij de jeugd.
Er viel genoeg te kijken:
De finalisten Gemengd A lieten staaltjes hoogwaardig tennis zien, waarbij uiteindelijk de routine het won van de jeugd. De finale Gemengd B werd een marathonpartij waarbij de eindstand net zo goed andersom had kunnen zijn. Gemengd AB was een herhaling van een eerdere poulewedstrijd met dit keer het andere koppel als winnaar. De wisselbeker in gemengd C ging overtuigend naar het echtpaar Van de Laar.