In het bosgebied aan de Maarheezerhuttendijk (zijweg Beversdijk) in Weert is zondagochtend een uitgebrande bestelbus aangetroffen, aldus Weert de Gekste. De uitgebrande bestelbus werd ontdekt door een ruiter. De brandweer en politie zijn gealarmeerd voor nader onderzoek. Het vermoeden bestaat dat het voertuig, mogelijk met drugsafval, vast is gereden tijdens het dumpen en vervolgens in brand is gestoken. In de bestelbus zijn resten van vaten aangetroffen. De brandweer voert metingen uit om te kijken of de natuur schade heeft opgelopen. Eerder deze week werd in Leende ook een bus met drugsafval gedumpt en in Maarheeze werden gedumpte vaten aangetroffen. Een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer was opgeroepen, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen omdat er momenteel geen direct gevaar voor de omgeving is.