Door de Coronacrisis zijn veel activiteiten vervallen. Ook Cordaad Welzijn moet activiteiten schrappen. Het steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende wil niet stil blijven zitten. Een van de activiteiten vanuit het steunpunt is Koffie en Kids, waarbij jonge  ouders bij elkaar komen om de dagelijkse perikelen van ouder zijn te bespreken. Kinderen zijn meer dan welkom en de verbindende factor. Zij komen ook graag voor opa Jos die elke week een verhaaltje voorleest. Ook dit kan helaas niet door gaan. Opa Jos vindt dit jammer en heeft samen met Björn Roos van het Steunpunt Mantelzorg bedacht om een YouTube kanaal te maken voor Koffie en Kids. Zij zullen verhaaltjes voorlezen en deze delen. Om het kanaal te vullen wordt je uitgedaagd het kanaal van Koffie en Kids te vullen met jouw favoriete verhaal. Ga de challenge aan en stuur jouw verhaal in! Je kunt je video mailen naar bjornroos@cordaadwelzijn.nl of appen naar 06-51861354