Door de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken vinden er tot en met 31 mei 2020 (Pinksteren) geen openbare kerkdiensten plaats. De pastores van de geloofsgemeenschappen in Heeze-Leende en Cranendonck hebben samen met RTV Horizon de handen ineen geslagen. Op zondag 22 maart werd via het televisiekanaal van RTV Horizon de eerste dienst voor de kijkers uitgezonden. Op zondag 5 april wordt tijdens de dienst Palmpasen gevierd. Deze dienst wordt vooraf, zonder kerkgangers, opgenomen in de protestantse kerk in Heeze. Deelnemende pastores zijn dominee Mirjam van Nie (Heeze), pastoor Ton Sip (Cranendonck) en pater Wim van Meijl (Leende). De dienst wordt komende zondag vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken op de websites van de lokale parochies en via  www.rtvhorizon.nl. Op de zondagmiddagen wordt deze dienst herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon.