Taverne ’t Hof verrast ouderen met diner

Samen met sociaal makelaar Marina Bukkems heeft Everard Winters van Taverne ’t Hof een groot aantal inwoners van Maarheeze verrast met een mooi driegangendiner. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Het idee voor de verrassingsmaaltijden kwam van Everard Winters, eigenaar van Taverne ’t Hof. In overleg met de thuiszorgorganisaties werd een lijst van 65 mensen opgesteld. Winters speelde al langer met de gedachte om iets voor de groep kwetsbare mensen in Maarheeze te doen. Samen met zijn personeel is een mooi menuutje samengesteld plus een flesje wijn bij gedaan, en een brief om de mensen een hart onder de riem te steken en ze fijne paasdagen te wensen. “Het is een kleine moeite, maar de mensen ervaren het als een groot gebaar. En van delen word je niet minder.”