Vanaf 16 september is de nieuwe tentoonstelling BomenDromen te bezichtigen in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man. De aanleiding is het 10-jarig bestaan van Groen Weert. Enkele leden hebben met de vrijwilligers van tentoonstellingscommissie van het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man deze tentoonstelling over bomen opgezet en uitgewerkt tot een mooi en sprekend resultaat. Deze laat zien dat bomen veel en belangrijke functies hebben. Naast de productie van zuurstof en het opvangen van koolzuurgas en fijnstof spelen ze een belangrijke rol in de klimaatbeheersing. Maar ook in de beleving van ons landschap spelen bomen een belangrijke rol. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man: werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur.