Inrichting nieuwe multifunctionele accommodatie Leende gaat van start

sleuteloverdracht mfa leende

De bouwwerkzaamheden aan de multifunctionele accommodatie in Leende zijn klaar. Het bestuur van dorpshuis De Schammert, onderdeel van de nieuwe mfa, nam de sleutel vol enthousiasme aan van wethouder Frank de Win, om te starten met de inrichting. Ook basisschool De Triangel en kinderopvang Korein vinden in de nieuwe mfa straks onderdak.In het centrum van Leende hebben inwoners ruim een jaar bouwactiviteiten gezien van aannemer Aarts-bouw, en zo de mfa zien ontstaan. Op maandag 19 oktober wordt het nieuwe dorpshuis De Schammert voor de gebruikers opengesteld. Vanaf vandaag tot 19 oktober is het stichtingsbestuur samen met diverse vaklieden erg druk met de inrichting van de bar, de foyer, de bibliotheek, het podium, de sportzaal etc. Voor de inrichting en afwerking van het dorpshuisgedeelte tot 19 oktober én hulp bij de diverse activiteiten die daarna gepland zijn in De Schammert zoekt het stichtingsbestuur nog vrijwilligers. Iedereen die mee wil helpen kan zich aanmelden. Het stichtingsbestuur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.