De Jeugdraad Hamont-Achel organiseert activiteiten voor jong Hamont-Achel zoals Nacht van de Jeugd, Winterspeelstad en Speelgoedgeefplein. Daarnaast adviseert de raad het jeugdbeleid van de stad. Hiervoor zoekt de huidige werking nieuwe kritische, creatieve en enthousiaste +16-jarigen. Wens jij de stem van de jongeren te versterken? Laat het weten! De jeugdraad houdt zich grotendeels bezig met de organisatie van creatieve evenementen. Daarnaast wil de werking behoeften van jongeren signaleren, onderzoeken en initiatieven nemen. De bestuursleden vergaderen een aantal keer per jaar. Ze bespreken en evalueren hierbij de verschillende activiteiten en het jeugdbeleid van Hamont-Achel. Voel jij je geroepen om je in te zetten voor onze jongeren? Mail dan naar jeugdraad.ha@gmail.com of stuur een berichtje via de Facebookpagina Jeugdraad Hamont-Achel.