Van zaterdag 18 september tot en met dinsdag 21 september 2021 is het kermis in Gastel! De kermis op het St. Cornelisplein wordt dit jaar coronaproof georganiseerd en gaat na een jaar pauze weer voor plezier in het dorp zorgen. Op zaterdag wordt de kermis om 19.00 uur op een feestelijke manier geopend. Iedereen is welkom om te genieten van de gezellige kermissfeer. Vanwege de coronamaatregelen wordt het kermisterrein rondom voorzien van hekwerken. Er geldt een maximaal aantal bezoekers. Het kermisterrein is vrij toegankelijk, maar daar gelden wel de basisvoorschriften. U volgt de looproutes en houdt te allen tijde 1,5 meter afstand. Verder dienen de kermisexploitanten desinfecterende handgel aan te bieden aan de kermisbezoekers. De exploitanten zijn verantwoordelijk voor het toepassen van de maatregelen rondom hun kraam en/of attractie. Meer informatie over de geldende cornamaatregelen zijn te vinden op de website van de gemeente Cranendonck