Hamont-Achel gaat bladafval tegen met bladkorven

Bladkorven. Hamont-Achel. jpg

De herfst is begonnen en de bladeren vallen van de bomen. Daarom plaatst de stad bladkorven in Hamont-Achel om de straten proper te houden. Inwoners van Hamont-Achel kunnen vanaf 2 november tot en met 18 december op verschillende plaatsen terecht met bladeren van straat- en laanbomen. Ook de veegwagen van de stadswerf draagt zijn steentje bij. Tot begin december maakt hij wekelijks een rondje door Hamont-Achel om het bladafval mee tegen te gaan en de straten proper te houden. De bladkorven en -containers dienen enkel voor zuiver bladafval afkomstig van bomen op het openbaar domein. Voor eigen tuinafval en snoeihout kan je tegen betaling terecht in het recyclagepark of kan je een beroep doen op de tweewekelijkse ophaalronde van de witte zakken. Voor meer info: Dienst Openbare Werken tel: 011 51 06 10