Op woensdag 3 november om 14.00 uur organiseert de Gezinsbond van Hamont de kinderfilm “Luca” in Cinema Walburg. “Luca” speelt zich af in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra en gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft, met heel veel gelato en pasta en eindeloze ritjes op de scooter. Luca deelt zijn avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak. De film is Nederlands gesproken, er is geen pauze tijdens de film. Drank en chips zijn verkrijgbaar voor aanvang van de film. De inkom is 5 euro. Leden van de Gezinsbond betalen 3 euro bij vertoon van hun lidkaart. Het balkon zal tijdelijk niet toegankelijk zijn in verband CO2 gehalte aldus het HAC Weekblad.