Horecaondernemer Camille Peters gaat het plan De Baronie een flinke boost geven. Hij start in de voormalige gebouwen van de proefboerderij met een restaurant en daghoreca. In het voormalige gemeentehuisgebouw komt een hotel. Dit jaar nog moeten de vergunnings- en bestemmingsplantrajecten worden doorlopen, maar medio 2023 moeten bezoekers van De Baronie in de nieuwe horeca-uitspanning terechtkunnen. Die zaak komt in het pand Cranendonck 10. In Cranendonck 11, komt een restaurant. Het gebouw Cranendonck 3, het voormalige gemeentehuis, wordt een hotel met 25 kamers. Aan de achterzijde van dat pand komt nog een stuk nieuwbouw met ongeveer 45 kamers. Verder worden daar ook nog eens twaalf blokhutachtige lodges gebouwd. Eind 2024 moeten de eerste bezoekers daar kunnen overnachten, aldus het Eindhovens Dagblad.