12e minuut 0-1 Steven van Dijk
59e minuut 1-1 Rick Strijbosch
63e minuut 1-2 Rens van den Kerkhof
80e minuut 1-3 Jorgvan Galen

De bezoekers uit Heeze moesten even wennen aan het kunstgrasveld. Daardoor kreeg de thuisclub de eerste kansjes. Toch was het Heeze dat aan de leiding kwam. In de 12e minuut was er een aanval over links. Tom Konings bezorgde bal bij Steven van Dijk. Deze speelde zich goed vrij en liet met een bekeken schuiver de doelman kansloos: 0-1. Tot de rust bleef het daarbij.
De tweede helft begon Unitas iets feller en dat had in de 59e minuut resultaat. De Heezer verdediging liet een dieptepass lopen omdat ze dachten dat de bal achter zou gaan. De Eindhovense linksbuiten kon de bal nog voortrekken en deze werd door Rick Strijbosch omgezet in een doelpunt: 1-1.
Lang konden ze niet genieten van de gelijke stand, want binnen vijf minuten kwamen de gasten weer op voorsprong Bij een aanval over rechts gaf Yori Eichhorn de bal voor en deze werd door Rens van den Kerkhof binnen geknald: 1-2.
Daarna leek de wedstrijd gelopen, omdat Heeze goed kon controleren. Unitas bleef er echter in geloven zolang als het verschil maar 1 doelpunt was. In de 80e minuut maakten Heeze aan alle onzekerheid een einde. Weer vanuit een aanval over rechts bracht Jeroen van Seggelen de bal voor. Het schot van Rens van den Kerkhof kon nog door de doelman worden gepareerd, maar de terugkaatsende bal werd door de goed invallende Jorg van Galen binnengeschoten:
1-3. En dat werd tevens de eindstand.
De vierde plaats is nog steeds in Heezer handen. Daardoor is er nog steeds kans op een periodetitel.
Volgende week de afsluitende wedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven. En daarin gaat het ergens om. De Veldhovenaren strijden nog steeds mee om het kampioenschap, al staan ze wel twee punten achter op RPC. Daar blijft het spannend tot de laatste dag. Dat kan dus een mooie wedstrijd worden, waarbij we op zo veel mogelijk steun van onze supporters rekenen.
Onderin is de zaak beslist: Acht en Unitas ’59 degraderen, Valkenswaard en RKDSV spelen nacompetitie voor klassebehoud.