Algemeen belang Heeze-Leende presenteert kandidaatslijst voor verkiezingen

Kandidatenlijst AbHL

Algemeen belang Heeze-Leende heeft haar kandidaatslijst gepresenteerd. De partij gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met 16 kandidaten op de lijst. De eerste vijf kandidaten zijn al in december bekend gemaakt. Deze kandidaten bereiden nu al gezamenlijk de raadsvergaderingen voor in de achterbanvergaderingen. Na de eerste vijf kandidaten volgen er zes enthousiaste jonge volwassenen op de lijst in de leeftijd van 26 tot 33 jaar. Deze jongeren gaat AbHL actief betrekken bij de koersbepaling, want zij zijn de toekomst. Daarna wordt de lijst afgesloten met kandidaten die hun sporen meer dan verdiend hebben in de maatschappij en het lokale verenigingsleven.

Vrouwen, mannen, jongeren, alle kernen, het is allemaal vertegenwoordigd in het krachtige team van AbHL. AbHL is een laagdrempelige partij die goed luistert naar wat er in de gemeenschap leeft. De partij staat voor een deugdelijk transparant bestuur. Dat bestuur werkt als een deken in de winter. Als iemand deze teveel naar zich toetrekt ligt de ander bloot. AbHL wil dat iedereen warm ligt.

De speerpunten en het verkiezingsprogramma van de partij vindt u op https://www.abhl.nl/verkiezingsprogramma

De kandidatenlijst van AbHL voor 16 maart is als volgt samengesteld:

1. Harrie Scheepers: 61 jaar uit Heeze
2. Maaike van Breugel-Smolders: 55 jaar uit Sterksel
3. Joost van den Heuvel: 61 jaar uit Heeze
4. Franka van Eerd: 58 jaar uit Heeze
5. Yvonne van Gennip: 54 jaar uit Heeze
6. Mark van den Heuvel: 30 jaar uit Heeze
7. Martijn Coolen: 31 jaar uit Leende
8. Nik van Wetten: 26 jaar uit Heeze
9. Jan Scheepers: 30 jaar uit Heeze
10. Luke Moris: 32 jaar uit Heeze
11. Rob van Wetten: 33 jaar uit Heeze
12. Sander Bruinsma: 53 jaar uit Heeze
13. Huub Cuijten: 57 jaar uit Heeze
14. Maria van Vijfeijken-Scheepers: 64 jaar uit Heeze
15. Miriam Geraets-van Gansewinkel: 54 jaar uit Sterksel
16. Henriëtte van der Aa-Fonteijn: 68 jaar uit Heeze