Stemstraat geopend

Sinds vanochtend 07.30uur zijn alle stemlokalen geopend. Afgelopen maandag en dinsdag kon er al gestemd worden bij een aantal stemlokalen in de gemeente Cranendonck. Vanaf vandaag is ook de stemstraat/ drive-in achter de H. Jozef Kerk in Budel-Dorplein geopend.In de stemstraat kunt u met alles op wielen stemmen zoals een auto, fiets en step. Vanochtend werd er op spectaculaire wijze gestemd met een loader. Welke voertuigen volgen er nog meer vandaag? Burgemeester Roland van Kessel bracht om 15.30uur zijn stem uit. De drive-in wordt ondersteund met muziek en vanaf 15.00uur is er een optreden van een lokale dj. Inwoners kunnen nog tot 21.00uur hun stem uitbrengen in de stemstaat en de andere stemlokalen. Daarna is iedereen welkom in multifunctioneel centrum De Borgh om de verkiezingsuitslagavond bij te wonen. De bekendmaking van de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen wordt donderdagmiddag 17 maart gepubliceerd op de website van de gemeente en ook via de livestream uitgezonden.