Museum Klok & Peel in Asten richt blik op de wereld tijdens Nationale Museumweek

Van 4 t/m 10 april vindt de Nationale Museumweek plaats. Het thema dit jaar is ‘Open je wereld’. Museum Klok & Peel in Asten springt daar adequaat op in onder het motto ‘Maak een reis door de wereld van klokken’. Bij Museum Klok & Peel heeft ook de afdeling Peel in de afgelopen maanden aan attractiviteit gewonnen met nieuwe aanwinsten. Na de wolf heeft nu ook de bever als te beschermen zoogdier in de Peel zijn plekje gevonden in het museum. Een must is zeker ook de vernieuwde en uiterst informatieve sectie Vleermuis in de museumhal ‘De bewoonde Peel’. De inspiratietocht ‘Maak een reis door de wereld van klokken’ kan van 4 tot en met 10 april worden ondernomen tijdens de reguliere openingstijden van het museum.