Landschapswandeling Groote Heide Heeze met IVN Geldrop

Wandelaars kunnen met IVN-gidsen op pad door natuurgebied Groote Heide op dinsdag 26 april. De wandeling begint om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Huisvenseweg 14, terugkeer om 16.30 uur. Waterdicht schoeisel kan wenselijk zijn. Deelname is gratis. Honden zijn niet welkom.  Iedere laatste dinsdagmiddag van de maand biedt IVN Geldrop de mogelijkheid zo’n acht kilometer mee te lopen door een landschappelijk interessant gebied. Op 26 april voert de wandeling over de Groote Heide, een gebied met bossen, landbouwgronden, heide en vennen. Het uit de Middeleeuwen stammende kleinschalig agrarische landschap is nog steeds herkenbaar in de vorm van bolle akkers, wegenpatronen en lanen, houtwallen en singels. Kijk voor de zekerheid op de website of facebook van IVN of de wandeling echt door kan gaan of bel zo nodig Mariet Vissers (040 2856622) of Tinus de Gouw (06 12141901).