Team The Hofs gaat voor stichting ALS de Mont Ventoux op

9 Juni gaan we met een 14 personen fietsend of wandelend de kale berg op. Voor de stichting ALS maar ook op speciaal verzoek van Remko Hofs uit Budel-Dorplein. Ondanks de ellende, draagt hij deze ziekte met de breedste lach die je maar kunt bedenken. We leven met hem mee en we hebben respect voor hoe krachtig hij dit onmenselijke pad aflegt. Remko wil in de tijd die hij nog heeft doen wat hij kan, om zijn bijdrage te leveren aan het bestrijden van deze vreselijke ziekte. En daar doen wij aan mee! We kunnen zijn ziekte niet bevechten, maar Mont Ventoux wel. Met alle kracht die we in ons hebben. Doneer ons team en wij gaan op 9 juni trappen en stappen zodat zij adem kunnen happen! Kijk op www.tourduals.nl/team/the-hofs-2022
Henri Henk Rob Sandra Nicole Tony Trudy Mat Peggy Dean Margot Edwin Rob en Marieke