Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni 2022 organiseert De Berkenschutse haar traditionele en heerlijke ‘Taart in de tuin’ bij kinderboerderij ‘de Hoeve’ op het terrein van Kempenhaeghe in Heeze. De leerlingen van De Berkenschutse serveren in deze week dagelijks gebak, deels ook zelf gebakken. De projectweek helpt de leerlingen hun geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. Kom je ook gezellig langs? Iedereen is van harte welkom! Koffie met taart kost 3 euro en de opbrengst van deze projectweek komt ten goede aan de kinderboerderij. De openingstijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. De Hoeve is een prachtige plek voor jong en oud waar men op het terras kan genieten van al het lekkers, maar zeker ook van het uitzicht op de prachtige tuin, bloemenkas en dierenpark. De Hoeve bevindt zich op het terrein van Kempenhaeghe aan de Sterkselseweg 65 in Heeze. Bij slecht weer kan men binnen terecht.