RKSV Heeze bereikt 2e ronde nacompetitie

HEEZE – Het vaandelteam van RKSV Heeze heeft met gemak de 2e ronde van de nacompetitie bereikt voor promotie naar de hoofdklasse, of wat volgend seizoen de 4e divisie gaat heten. Chevremont werd met een 6 – 1 nederlaag teruggestuurd richting Kerkrade.

Volgens het schema dat de KNVB eerder publiceerde, zou Heeze in de eerste ronde uitkomen tegen een club uit het westen van het land, maar door de te verre reisafstanden doordeweeks werd alsnog besloten de ploegen uit dezelfde regionale competitie tegen elkaar te laten spelen. Komende zondag speelt Heeze in de tweede ronde in Den Haag bij T.A.C.’90

Hoofdrollen op sportpark ’t Lambrek waren donderdagavond weggelegd voor Gijs Moerenhout, die de eerste 3 (Heezerse) treffers voor zijn rekening nam, en Jorg van Galen die eveneens een hattrick volbracht. De tegentreffer uit een strafschop (2 – 1), die nog voor enige spanning zorgde, bleek uiteindelijk voor de statistieken.