Dames Hockey Heeze promoveert naar de 2e Klasse

HEEZE – Het eerste team van de dames van Heeze heeft zondag promotie veiliggesteld naar de 2e klasse. Op de laatste speeldag werd met 1 – 5 gewonnen in en van Boekel en eindigde als 2e in de eindstand achter kampioen Gemert.

Het waren spannende weken voor Heeze. Gaandeweg het seizoen werden overwinningen afgewisseld met enkele nederlagen en gelijke spelen, maar dat gold ook voor de concurrentie. Waar Heeze drie weken geleden de koppositie op doelsaldo overpakte doordat Liberty won van Gemert, verslikte Heeze zich een week later in datzelfde Liberty, 2 – 2.

Waar de Dames een stap omhoog maakte, gaan de Heren een stap terug naar de 3e klasse. Met slechts 7 punten uit 22 wedstrijden eindigde Heeze op een roemloze laatste plaats. Wel was er succes bij het team van Heren/Jongens 1 van Heeze, zij werden kampioen in de 2e klasse.