DOSL bereikt finale nacompetitie

BIEZENMORTEL – Het eerste elftal van DOSL is er in geslaagd de finale van de nacompetitie te bereiken. De Leendenaren versloegen donderdagavond VCB met grote cijfers, 1 – 7.

DOSL speelt komende zondag in de finale tegen ODC. de winnaar van dit duel speelt volgend seizoen in de 3e Klasse. Voor de Leendenaren was dit voor het laatst in 2009. DOSL rekende afgelopen zondag na verlenging af met Spoordonkse Boys. VCB was de eerste ronde vrij.

Na 2 minuten kwam de thuisclub al met een man minder te staan, doordat de keeper met rood het veld moest verlaten. DOSL profiteerde na een kwartier van de situatie en Martijn Bax zorgde voor de voorsprong. Niet veel later zorgde Mathijs Oomen voor 0 – 2. Vlak voor rust werd het echter weer spannend toen VCB het net vond. Na rust scoorde DOSL snel 1 – 3. Daarna was het wel bekeken voor de thuisclub en liep DOSL verder uit naar 1 – 7.