Maarheeze pijnlijk onderuit in extra tijd

MAARHEEZE – In de 2e ronde van de nacompetitie is Maarheeze er niet in geslaagd te winnen van FC Kerkrade West. Een voorsprong werd uiteindelijk vlak voor tijd alsnog weggegeven, 1 – 2.

Maarheeze was door de hoge klassering in de competitie de eerste ronde vrij. FC Kerkrade West won in de eerste ronde met 3 – 2 van SCG, en speelt komende zondag in de finale tegen de winnaar van het duel; sv De Braak – Haelen. De winnaar speelt volgend seizoen 3e Klasse.

Maarheeze was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij echter leverde dat in de eerste helft echter geen doelpunt op. Pas in het laatste kwartier brak Maarheeze het duel open via Remy Verhoeven. De gasten die amper voor het doel waren geweest, sloegen in de laatste minuut ineens toe, en maakte in de 92e minuut de winnende treffer, waardoor Maarheeze met lege handen achter bleef.