Gilde st Joris- st Barbara Maarheeze organiseert op 9 & 10 juli een groot feestweekend

Zaterdag 9 juli een mooie optocht met het Gilde en Ridders door het centrum van Maarheeze en ’s avonds het Muziekfestijn. Groot muziekfeest voor jong en oud met verrassende optredens van bekende artiesten: o.a. Nederlands beste imitator van André Hazes sr. René van Beeten en de Legata’s Lederhosen Power, afgewisseld met optredens van DJ Mark. Dit wordt genieten op een ruim opgezette en gezellig ingerichte locatie met een hapje en drankje
Zondag op 10 juli Middeleeuwse familiemiddag. Een spannende familiedag voor groot en klein, spectaculaire shows met ridders te paard, middeleeuwse kinderspelen waaraan ieder kind kan deelnemen. Een echte roofvogelshow, standwerkers met oude ambachten en diverse attracties, muziek, hapjes en drankjes, op het mooie, in stijl ingerichte feestterrein aan de Romrijten. Ingang voor deze evenementen sportpark Maarheeze. Kaartverkoop (voor beide dagen) bij: Café Ons Lieske Maarheeze, Boekhandel Sprankenis Maarheeze, VVV Budel (kinderen tot 12 jaar gratis) Voor info: www.gildemaarheeze.nl