Slachtoffers van overlast AZC gezocht voor werkbezoek Kamerleden 4 juli

Maandag 4 juli komen enkele Tweede Kamerleden naar Cranendonck om zich te laten informeren over de overlast hier die afkomstig is van het AZC. Wil jij je verhaal doen zodat deze Kamerleden hemel en aarde kunnen bewegen in Den Haag om met doelgerichte oplossingen te komen? Of wil je om een andere reden graag in gesprek met ze over de overlast? En ben je maandagmiddag 4 juli hiervoor in de gelegenheid? Meld je dan z.s.m. maar uiterlijk voor zondag 3 juli om 22.00 uur aan bij de organisator van dit werkbezoek Harm van Leuken. Uiterste discretie wordt geboden uiteraard! Overigens roept men iedereen met klem op, die op enige manier ongemak of overlast ervaart van het AZC, om de petitie tegen dit mega azc (www.petities.com/plannen_coa_met_azc) te ondertekenen en daarbij je verhaal te doen! Dit kan eventueel anoniem. De petitie zal namelijk worden aangeboden aan de Kamerleden!
Stuur een Privébericht op Facebook of whatsapp je aanmelding naar 06 10 38 36 07