Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Kleine-Brogel Air Base op vrijdag 9 september van 09.00 uur tot 18.00 uur de Burenkijkdag. Inwoners uit 14 Belgische en Nederlandse buurgemeenten – waaronder ook Hamont-Achel en Cranendonck – krijgen op die manier een unieke blik achter de schermen van de vliegbasis. Zo wil men de buren bedanken voor het begrip en vertrouwen. Daarnaast organiseert Kleine-Brogel Air Base diezelfde dag ook een jobdag waarbij je kennis kan maken met een 70-tal verschillende functies binnen de organisatie, zoals brandweerman, piloot, technieker, ontmijner. Onder de buren die tickets kopen voor de Burenkijkdag, verloot Kleine-Brogel Air Base per gemeente twee vrijkaarten voor de Spottersdag op zaterdag 10 september. Inbegrepen in deze prijs zit een luchtdoop met de A400m Atlas. Info en tickets: www.kleinebrogelairbase.be