Energieloket Cranendonck voor al je vragen over energiezuinig wonen

groene stroom

Het energieloket is er voor alle inwoners van de gemeente Cranendonck die aan de slag willen met energie besparen en/of het verduurzamen van hun woning. Daarbij is het belangrijk om uit te vinden welke maatregel voor jouw woning en situatie het meest geschikt is. Op de website van het energieloket vind je een gratis online Huisscan. Er is een stappenplan aan de hand van het bouwjaar van je woning en er staan energiebesparende maatregelen en mogelijke subsidies en financiering. Ook vind je er tips en links voor onafhankelijk maatwerkadvies aan huis. Kijk voor alle informatie op www.regionaalenergieloket.nl/cranendonck. Heb je vragen? Bel dan klantenservice op 088-525 41 10 of stuur een e-mail naar vragen@regionaalenergieloket.nl