Meeloopmiddagen voortgezet onderwijs Weert en Cranendonck

Binnenkort maken alle groep 8-leerlingen met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs, zo meldt WdG. Daarom nodigen Het Kwadrant, de Philips van Horne, Het College Weert én het BRAVO! College alle groep 8-leerlingen uit voor een meeloopmiddag. Deze vinden plaats op 8 en 15 februari. Alle groep 8 leerlingen hebben een uitnodigingsbrief ontvangen. Inschrijven kan t/m 6 feb. via de websites van de scholen, daar vind je ook het programma van de betreffende school. Leerlingen zijn beide middagen welkom, maar kunnen per middag slechts één school bezoeken. De aanmelddagen om leerlingen officieel in te schrijven bij de school van hun keuze vinden plaats op maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023.