Driving Valkenswaard International gaat dit jaar niet door

Paardensportevenement Driving Valkenswaard gaat dit jaar niet door vanwege problematiek m.b.t. de aangescherpte milieuregels rond stikstof. Het evenement stond gepland tussen 8 en 11 juni op de terreinen van gastheer Boyd Exell in Borkel en Schaft. Sinds 2016 komt de wereldtop mennen daar samen om te strijden op de onderdelen dressuur, marathon en vaardigheid om de hoogste eer bij de twee- en vierspannen. De organisatie besloot de stekker uit editie van dit jaar te trekken, omdat het mogelijk niet op tijd lukt de vereiste vergunningen en ontheffingen te krijgen. Daardoor kan men ook de benodigde financiële en organisatorische afspraken niet tijdig maken. De organisatie gaat er van uit, dat het evenement volgend jaar weer door kan gaan.