Gratis VVN Opfriscursus Scootmobiel gemeente Cranendonck

Als scootmobiel bestuurder heb je recht op een veilige plek in het verkeer. Veilig Verkeer Nederland organiseert in samenwerking met VVN Afdeling Cranendonck een gratis opfriscursus scootmobiel in Budel. Hiermee hoopt men ongevallen te voorkomen en de problemen die je in het verkeer ervaart op te lossen. De cursus bestaat uit: een theoriegedeelte, waarin de belangrijkste verkeersregels voor scootmobielrijders en een vaardigheidsparcours, bestaande uit het oefenen van basisvaardigen onder begeleiding van o.a. een ergotherapeut. De cursus is op donderdag 15 juni 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur in Budel. Aanmelden kan tot een week voor aanvang via vvn.nl/opfriscursuscranendonck. U ontvangt daarop een uitnodiging met de locatiegegevens.