Week van de Bestuursvrijwilliger van 12 t/m 16 juni

cordaad welzijn logo

Omdat er steeds meer signalen komen, dat bestuursleden/vrijwilligers moeilijker te vinden zijn, worden in de gemeenten bijeenkomsten georganiseerd om verenigingen te ondersteunen. Op maandagavond 12 juni tussen 19.30 – 22.00 uur organiseert Cordaad in samenwerking met Frank Hoes een workshop voor besturen in het Perron in Heeze-Leende met als thema het versterken van jouw bestuur en je stichting/vereniging. En op 15 juni om 17:00 bij de Borgh in Budel is er een bijeenkomst voor besturen, waarbij de zoektocht naar vrijwilligers centraal staat. Voor alle verdere informatie en aanmelden kijk op www.goedbezigheezeleende.nu of bel of app naar Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via 06-20372237.