Kringdag Kempenland in Eersel succesvol verlopen voor Budels gilde.

Afgelopen zondag was de 79e Kringdag in Eersel voor Kring Kempenland. De leden van het Budelse gilde hadden zich de afgelopen maanden goed voorbereid. Naast een feest van ontmoeting en verbroedering de Kringdag ook de jaarlijkse kans om je te meten met de andere gilden uit de Kring. Er was een optocht door de straten van Eersel die werd afgesloten met een Massale Opmars. Beelden hiervan op de fb pagina van het Sint Jorisgilde. Het gilde haalde een eerste prijs bij de jeugdvendeliers. Twee eerste prijzen bij de tamboers en nog een eerste prijs bij het groepstrommen in de B klasse. Het Budelse gilde is bezig met de voorbereidingen van een verbroederingsfeest op 3 sept. in Budel. Meer info www.sintjorisgildebudel.nl of volg het gilde op Facebook.