Gastel Kermis: zaterdag 16 t/m dinsdag 19 september

Van 16 t/m 19 september is het weer kermis in Gastel. Stichting Gastel Kermis heeft er voor gezorgd, dat er naast de kermisattracties ook volop andere activiteiten zijn. Dat begint al op zaterdag om 17.00 uur met de kermiskoers, waarna om 19.00 uur de kermis officieel wordt geopend. Op zondag is om 16.30 uur de ballonnendrop. Het muzikale deel wordt zondags verzorgd door DJ Draaimakers en De Spikes. Maandags is traditioneel de ochtend van het kermistoepen, inschrijven vanaf 10.30 uur, start 11.00 uur. Die dag zorgen DJ’s Frank Groenen en Thijs Bakermans voor de stemming. Tenslotte is de afsluitende dinsdag gevuld met het kermisrikken om 13.00 uur en de Ranjacantus om 18.00 uur (tot 18 jaar). DJ Thijs Bakermans is de sfeermaker van die dag.