Kermis Weert: van vrijdag 22 t/m woensdag 27 september

Van vrijdag 22 september t/m woensdag 27 september is Kermis Weert. De binnenstad van Weert verandert zes dagen in één groot pretpark met ruim 130 attracties waarbij zeven pleinen worden omgetoverd tot een volledige kermis. Bezoekers lopen van plein naar plein langs de ‘kermisroute’ van maar liefst 1,7 km. Daarmee is het één van de grootste kermissen van Nederland. Er is voor ieder wat wils: van vermaak voor de allerkleinsten tot spectaculaire attracties voor de waaghalzen. Kermis Weert is vol tradities, zoals de officiële opening met saluutschoten, de kermismis in de botsauto’s, de kermisprijzen, prikkelarme kermis en een vuurwerkshow als afsluiter.
Voor alle informatie over bijv. activiteiten en openingstijden kijk op www.kermisweert.nl.