Oorlogsmuseum “Toen het donker was” officieel geopend

Zaterdag 23 september is in Budel het oorlogsmuseum “Toen het donker was” geopend. De grote wens van vader Loek en zoon Thijs Bakermans is hiermee gerealiseerd. In de afgelopen jaren hebben zij een grote verzameling spullen m.b.t. de Tweede Wereldoorlog opgebouwd, die nu een plek hebben gekregen in de hal in hun eigen achtertuin. Thijs en Loek gaan de bezoekers ook rondleiden door hun museum, met veel verhalen achter de voorwerpen en foto’s. Vanaf 7 oktober is het museum alle eerste zaterdagen van de maand tussen 10.00 en 16.00 uur open voor iedereen. Je moet wel reserveren d.m.v. bellen of whatsapp-bericht naar 06-13494799 of mailen naar toenhetdonkerwas@gmail.com. Het museum is gevestigd aan de Burg. Van Houtstraat 1 in Budel (Bron WdG).