Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Cranendonck

Sjors Sportief Sjors Creatief

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn de populaire mascottes van het sport- en cultuurstimuleringsproject in Gemeente Cranendonck. Het succesvolle project laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten. Sjors Sportief laat kinderen kennismaken met verschillende sporten, terwijl ze met Sjors Creatief hun creatieve talenten leren kennen zoals tekenen, schilderen, koken, bakken en muziek maken. Het project is zeer populair, met honderden inschrijvingen en een groeiend aanbod van sport- en cultuuractiviteiten. Het Sjorsboekje presenteert jaarlijks meer dan veertig activiteiten aan leerlingen van groep 1 t/m 8. Inschrijven voor de activiteiten is het hele schooljaar mogelijk via de website www.clubcraan.nl.