Gratis inloopspreekuur Kind- en Scheidingsloket in Cranendonck

Scheidingsloket-Budel

Elke eerste maandag van de maand is er een inloopspreekuur van het Kind- en Scheidingsloket, van 18.30 tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Cranendonck. Dit spreekuur is bedoeld voor ouders uit Cranendonck, die van plan zijn te gaan scheiden of al bezig zijn met dit proces. Een scheiding is heel ingrijpend voor een kind. Het is belangrijk dat ouders goed communiceren, duidelijke afspraken maken en opvoedkundige samenwerking hebben. Dit om een kind een veilige en gestructureerde omgeving te (blijven) geven. Het kind- en scheidingsloket kan helpen om de nadelige gevolgen van een scheiding voor kinderen te beperken of op te lossen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt vrij binnenlopen. Ook kinderen en andere betrokkenen zijn welkom.